IRODA BÚTOROK

Filters
 • Alfa forgószék

  Az Alfa vezetői forgószék nem csupán a megjelenésével parancsol tiszteletet, a tulajdonságai is kivételesek. A krómozott fém láb és karfa garantálja a stabilitást és hosszú távú működőképességet, míg az ergonomikus kialakítás és a hintamechanika maximális kényelmet biztosít a tulajdonosának. Állítható a magassága, 120 kg-ig terhelhető.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 54 cm
  ülőlap mélység: 54 cm
  ülőlap magasság: 54-64 cm
  teljes magasság: 118-128 cm

 • Arcade gamer szék

  Az Arcade gamer szék kiváló választás a kényelem iránt rajongó játékosoknak. Dönthető háttámlával, kihajtható láb- és deréktámasszal rendelkezik. Magassága állítható, kialakítása ergonomikus. A megszokottnál kissé merészebb színekben választható: zöld-fekete, sárga-fekete és piros-fekete kombinációban is elérhető.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 53,5 cm
  ülőlap mélység: 52 cm
  ülőlap magasság: 48-55 cm
  teljes magasság: 119-126 cm

 • Arnold vezetői forgószék

  Az Arnold vezetői forgószék háttámlájának különlegesen szép a formavilága. Három klasszikus árnyalatban kapható: fekete, barna, valamint sötét beige. A műanyag láb, karfa és a könnyen tisztítható kárpit praktikus darabbá teszi. Strapabíró szék, 120 kg-ig terhelhető.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 54 cm
  ülőlap mélység: 54 cm
  ülőlap magasság: 48-56 cm
  teljes magasság: 119-127 cm

 • Bankett szék

  A Bankett tárgyalószék kiválóan alkalmas konferenciákra, illetve dísztermekbe, rendezvényekre, esküvőkre. A szövetből készült ülőfelület és a háttámla is nagyon kényelmes. Nagy előnye, hogy rakásolható, tehát szükség esetén akár nagyszámú szék tárolható kis helyen. A lába festett fém, ami praktikus, könnyen tisztán tartható és stabil.

  Méretek:

  ülőlap magasság: 48 cm
  teljes magasság: 93 cm
  ülőlap szélesség: 41 cm
  ülőlap mélység: 40 cm

 • Beni forgószék

  A Beni forgószék kiváló választás, legyen szó otthoni vagy irodai használatról. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tökéletes, mind méretét, stílusát tekintve. Fém lábakkal és műanyag karfával rendelkezik, öt színárnyalatban kapható. A magassága gázrugóval állítható. Hintamechanikával ellátott, ergonomikus kialakítású, univerzális darab.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 47 cm
  ülőlap mélység: 48 cm
  ülőlap magasság: 47-57 cm
  teljes magasság: 92-102 cm

 • Berill forgószék

  A Berill forgószék otthoni és irodai felhasználásra egyaránt tökéletesen alkalmas. Méretét, stílusát és formavilágát tekintve is univerzális, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kiváló választás. 120 kg-ig terhelhető. Ergonomikus kialakítású elvek mentén készült, hintamechanikával és parketta görgőkkel ellátva. Állítható a magassága.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 52 cm
  ülőlap mélység: 55 cm
  ülőlap magasság: 47-57 cm
  teljes magasság: 118-128 cm

 • Como forgószék

  A Como forgószék a nagyobb terhelhetőségű székek közé tartozik, 120 kg-ig is terhelhető. Krómozott fém lábbal és karfával, valamint szövetkárpittal rendelkezik. Ergonomikus kialakítású: a hintamechanika és parkettagörgők biztosítják a kényelmet. A magassága állítható. Három színben elérhető: sötétbarna, világosszürke és fekete.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 54 cm
  ülőlap mélység: 54 cm
  ülőlap magasság: 52-62 cm
  teljes magasság: 117-127 cm

 • Denis forgószék

  A szövet kárpittal bevont Denis forgószék egy kényelmes, otthonos ülőalkalmatosság. Irodai és otthoni felhasználásra egyaránt ajánlott, terhelhetősége 80 kg. Hintamechanikával ellátott, állítható magasságú gázrugókkal felszerelt. Kettő eltérő árnyalatban kapható.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 52 cm
  ülőlap mélység: 51 cm
  ülőlap magasság: 44-54 cm
  teljes magasság: 103-113 cm

 • Evan vezetői forgószék

  Az Evan forgószék megjelenése a rendhagyó stílust kedvelőknek készült. Kizárólag fekete színben kapható. Ülőfelülete és háttámlája is műbőr, ami garantálja a könnyű karbantartást és a letisztult megjelenést. Az ergonomikus kialakítás és a hintamechanika is szerethetővé teszi ezt a terméket. Parkettagörgőkkel felszerelt, ami sokat segít a mozgatásában.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 48 cm
  ülőlap mélység: 46 cm
  ülőlap magasság: 43-53 cm
  teljes magasság: 102-112 cm

 • Greg forgószék

  A beige és fekete színben kapható Greg forgószék műbőr kárpitjához remekül illik a krómozott fém láb és karfa. A hintamechanika és az állítható magasságú gázrugó a megfelelő kényelmet szolgálja. Statikus terhelhetősége 100 kg. Otthoni és irodai használatra egyaránt megfelelő választás.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 48 cm
  ülőlap mélység: 49 cm
  ülőlap magasság: 42-52 cm
  teljes magasság: 99-109 cm

 • Hercules gamer szék

  Játék közben is nagyon fontos a kényelem. A Hercules gamer szék puha műbőr kárpitja, deréktámasza, ergonomikus kialakítása mind-mind a kényelmet szolgálja. Magassága gázrugó segítségével állítható. Hintamechanikával ellátott. A fekete-kék kárpithoz fekete műanyag láb és karfa társul, modern megjelenést kölcsönözve a terméknek. Statikus terhelhetősége 100 kg.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 52 cm
  ülőlap mélység: 52 cm
  ülőlap magasság: 41-51 cm
  teljes magasság: 109-119 cm

 • T1 tárgyalószék

  A T1 tárgyalószék stabil, kényelmes, ráadásul rakásolható, tehát sok tárolható belőle kis helyen. Szinte bármilyen nagyobb létszámú rendezvénynél alkalmazható, legyen szó professzionális konferenciákról, esküvőkről vagy egyéb alkalomról. Kellemes a tapintása, és több színből választhat az érdeklődő.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 47 cm
  ülőlap mélység: 42 cm
  ülőlap magasság: 45 cm
  teljes magasság: 80 cm

 • T3 konferencia szék

  A T3 konferencia szék remek választás rendezvényekre, tárgyalótermekbe. Rakásolható így sok szék tárolható kis helyen. A szék krómozott fém lábakkal, hajlított kényelmes háttámlával és kék, fekete vagy bordó MESH kárpittal rendelkező ülőfelülettel készült.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 45 cm
  ülőlap mélység: 38 cm
  ülőlap magasság: 44 cm
  teljes magasság: 86 cm