IRODA BÚTOROK

Filters
 • Arcade gamer szék

  Az Arcade gamer szék kiváló választás a kényelem iránt rajongó játékosoknak. Dönthető háttámlával, kihajtható láb- és deréktámasszal rendelkezik. Magassága állítható, kialakítása ergonomikus. A megszokottnál kissé merészebb színekben választható: zöld-fekete, sárga-fekete és piros-fekete kombinációban is elérhető.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 53,5 cm
  ülőlap mélység: 52 cm
  ülőlap magasság: 48-55 cm
  teljes magasság: 119-126 cm

 • Bankett szék

  A Bankett tárgyalószék kiválóan alkalmas konferenciákra, illetve dísztermekbe, rendezvényekre, esküvőkre. A szövetből készült ülőfelület és a háttámla is nagyon kényelmes. Nagy előnye, hogy rakásolható, tehát szükség esetén akár nagyszámú szék tárolható kis helyen. A lába festett fém, ami praktikus, könnyen tisztán tartható és stabil.

  Méretek:

  ülőlap magasság: 48 cm
  teljes magasság: 93 cm
  ülőlap szélesség: 41 cm
  ülőlap mélység: 40 cm

 • Beni forgószék

  A Beni forgószék kiváló választás, legyen szó otthoni vagy irodai használatról. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt tökéletes, mind méretét, stílusát tekintve. Fém lábakkal és műanyag karfával rendelkezik, egy színárnyalatban kapható. A magassága gázrugóval állítható. Hintamechanikával ellátott, ergonomikus kialakítású, univerzális darab.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 47 cm
  ülőlap mélység: 48 cm
  ülőlap magasság: 47-57 cm
  teljes magasság: 92-102 cm

 • Greg forgószék

  A beige színben kapható Greg forgószék műbőr kárpitjához remekül illik a krómozott fém láb és karfa. A hintamechanika és az állítható magasságú gázrugó a megfelelő kényelmet szolgálja. Statikus terhelhetősége 100 kg. Otthoni és irodai használatra egyaránt megfelelő választás.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 48 cm
  ülőlap mélység: 49 cm
  ülőlap magasság: 42-52 cm
  teljes magasság: 99-109 cm

 • Hercules gamer szék

  Játék közben is nagyon fontos a kényelem. A Hercules gamer szék puha műbőr kárpitja, deréktámasza, ergonomikus kialakítása mind-mind a kényelmet szolgálja. Magassága gázrugó segítségével állítható. Hintamechanikával ellátott. A fekete-kék kárpithoz fekete műanyag láb és karfa társul, modern megjelenést kölcsönözve a terméknek. Statikus terhelhetősége 100 kg.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 52 cm
  ülőlap mélység: 52 cm
  ülőlap magasság: 41-51 cm
  teljes magasság: 109-119 cm

 • T1 tárgyalószék

  A T1 tárgyalószék stabil, kényelmes, ráadásul rakásolható, tehát sok tárolható belőle kis helyen. Szinte bármilyen nagyobb létszámú rendezvénynél alkalmazható, legyen szó professzionális konferenciákról, esküvőkről vagy egyéb alkalomról. Kellemes a tapintása, és több színből választhat az érdeklődő.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 47 cm
  ülőlap mélység: 42 cm
  ülőlap magasság: 45 cm
  teljes magasság: 80 cm

 • T3 konferencia szék

  A T3 konferencia szék remek választás rendezvényekre, tárgyalótermekbe. Rakásolható így sok szék tárolható kis helyen. A szék krómozott fém lábakkal, hajlított kényelmes háttámlával és kék vagy bordó MESH kárpittal rendelkező ülőfelülettel készült.

  Méretek:

  ülőlap szélesség: 45 cm
  ülőlap mélység: 38 cm
  ülőlap magasság: 44 cm
  teljes magasság: 86 cm