KONYHAI SARKOK

 • Ádám konyhai sarok

  Az Ádám konyhai sarok egy asztalból, két székből és egy sarokülőből áll. Ez utóbbi felhajtható ülőrésze rakodórészként is szolgál. A laminált bútorlapból álló Ádám konyhai sarok időtálló minőséget biztosít mindazok számára, akik az egyszerű, ám mégis stílusos megoldásokat részesítik előnyben. Jobbos és balos elrendezéssel is összeállítható.

  Méretek:

  befoglaló méret: 140 / 110 cm
  ülőlap magasság: 47,5 cm
  teljes magasság: 87 cm

 • Attila konyhai sarok

  Az Attila konyhai sarok egy asztalból és két ülőkéből áll, valamint ehhez társul a praktikus sarokülő. Ez utóbbi nagy előnye, hogy rakodórészként is használható, hiszen felhajtható ülőrésszel rendelkezik. Az így nyert plusz tárolóterület szinte minden háztartásban jól jön. Egyéni igényei szerint jobbos és balos elrendezésben is összeállítható. Több színvariációban is kapható.

  Méretek:

  befoglaló méret: 160 / 120 cm
  ülőlap magasság: 42 cm
  teljes magasság: 81 cm

 • Berta sarok

  A Berta konyhai sarok pácolt lakkozott bükkfából készült, kárpitja pedig műbőr változatban elérhető. A műbőr az exclusive, elegáns, klasszikus megoldások híveinek ajánlott. A könnyen tisztítható felülettel rendelkező Berta konyhai sarok jobbos és balos elrendezésben is beszerezhető.

  Méretek:

  befoglaló méret: 184 / 150 cm
  ülőlap magasság: 47 cm
  teljes magasság: 99 cm