A Divián-Megafa Kft. 20 éves fejlődéstörténete a stabilitás és az értékközpontúság példája a bútoriparban.

A 13000 négyzetméteren történő gyártás a professzionális tervező grafikus csoport munkájával kezdődik rengeteg kreatív ötlet alapján, melyeknek két alapvető követelménynek megfelelve kell kiállniuk a próbát. Ezek pedig: a mindennapi használat praktikuma és az esztétikum.

Több tízezer bútorelem elkészítéséhez elegendő anyagkészletünk szolgálja ki a legmodernebb faipari, famegmunkáló gépeinket, melyek a kiváló minőségű munkánk biztosítékai a bútorlap szabástól az élzáráson, fúráson át az összeszerelésig.

Raktárkészletünk a korábbi jól bevált modellek mellett újdonságokkal is várja a vásárlókat, akiknek elvárásait igyekszünk rugalmasan teljesíteni. Termékeink 90 százaléka azonnal megvásárolható, és azokat igény szerint megbízott fuvarozó cégünk flottája az országban bárhová előre szervezetten,időben szállítja.

A termelést a titkárság, a humánerőforrás menedzsment, valamint a pénzügyi részleg munkája egészíti ki.

Termékeinkről készült, minden részletre kiterjedő, fotókkal illusztrált leírás, szórólap, plakát, illetve egyéb nyomtatvány segíti a marketinggel foglalkozó kollégáink dolgát. Minden évben kiadott új, színvonalas katalógusunk rendkívül hasznos, s ezáltal igen népszerű is. A www.midibi.hu bútorkereső weboldalon a termékeink nagy választékban elérhetőek, gyakran választják az általunk gyártott és forgalmazott szekrénysorokat, ágyakat, székeket, forgószékeket, asztalokat, matracokat, irodai bútorokat. Gardrób konfigurátorunk, a weboldalak között egyedülálló módon, több ezer variációs lehetőséget biztosít a tervezéshez és a kivitelezéshez a vásárlók igénye szerint. Bútorainkat több száz viszonteladó partnerünkön keresztül lehet megrendelni, ehhez egy térképes navigáció is rendelkezésre áll. Korrekt ár, minőség, gyorsaság, pontosság, megbízhatóság, rugalmasság és innováció! Ezeket a szavakat mi most újra megtöltjük tartalommal.

Jöjjön el hozzánk, nézze meg bemutatótermünket, melynek berendezése rendkívül inspiráló lehet Önnek is! Formás bútorok, a hozzájuk illő kiegészítők, finom illatok és ritkaságok teszik ezt a helyiséget otthonossá.  Miközben nézelődik, megkínáljuk egy finom kávéval, teával vagy amihez kedve van! Keressen minket a közösségi médiák felületein valamint a  www.divianbutor.hu és a www.midibi.hu  weboldalakon.